Betörésvédelem
Biztonsági fólia

Biztonsági fóliával elkerülhető az üvegszilánkok okozta sérülés, mivel a fóliával ellátott ablaküveg törése után nem esik szilánkokra, hanem egy darabban marad, ezáltal biztosítható a gyermekek védelme.

Előnyök

Hővédő ablakfólia Sopron

A betörésvédelmi fólia az üvegfelületen át történő bejutást gátolja meg. 

A kombinált fóliának a biztonság mellett hővédő szerepe is van.

Háromféle típust különböztetünk meg, a betörésvédelmi, a biztonsági, és a kombinált ablakfóliát.   

 

Betörésvédelem

A betörésvédelmi ablakfólia egy beltéren használt áttetsző, színezés nélküli fólia, ami az üvegen át történő betörést teszi szinte lehetetlenné maximális UV-szűrés mellett.
Betörésvédelem, Biztonsági fólia Sopron

Tulajdonságok

Betörésvédelmi fólia árak telepítve már 7990Ft/ m2-től.   

Biztonsági fólia

A biztonsági ablakfólia felelős a sérülések elkerüléséért, és a balesetmegelőzésért

Bárhol használható, ahol az üveg apró darabokra törését  szeretné elkerülni, a munkavédelmi előírásoknak megfelelve, a munkahelyi biztonsági és egészségvédelmi minimumkövetelményekről szóló kormányrendeletnek eleget téve.

(4) Törés elleni védelemmel kell ellátni azokat az ajtókat és kapukat, amelyeknek az átlátszó vagy áttetsző betétei nem biztonságos anyagból készültek, és emiatt fennállhat a munkavállaló megsérülésének kockázata.

Hővédő ablakfólia Sopron

Tulajdonságok

A fólia árai telepítve már 7990Ft/ m2-től.

Kombinált

A kombinált betörésvédő ablakfólia, a betörésvédelmen kívül, kiszűri a káros UV-sugarakat és a hőt. Ötvözi a betörés elleni védelmet és a fényvisszaverési képességet.

A biztonság rendkívül fontos számunkra, így a piacon megtalálható kimagasló minőségű izraeli Hanita gyár fóliáit használjuk, melyek tartóssága hosszú évekre szavatolja az épület védelmét. A Hanita fóliákra jellemző, hogy összetett védelmet biztosítanak (belátás, UV-, hővédelem és betörésvédelem), ezáltal költséghatékony megoldásnak számítanak.

A betörésvédelem mellett akár 79%-os napenergia visszaverésre is képes.

Olyan helyeken ajánljuk, ahol a betörés és a hővédelem egyszerre szükséges .

Biztonságvédelmi fólia

Tulajdonságok

Kombinált betörésvédő fólia árak telepítve már 7490Ft/ m2-től.

Gyik

Biztonsági/betörésvédelmi fólia minden esetben az üveg belső felületére kerül telepítésre, míg a hővédő fóliánál kül-és beltérre is kerülhet funkciójától függően.

Az eltérő biztosítási feltételek érdekében ezt mindenképp az adott biztosítónál érdemes megérdeklődni.

Három különböző biztonsági fólia közül lehet választani, a biztonsági fólia az üveg apró darabokra törését akadályozza meg, a betörésvédelmi fólia vastagabb, ezért meggátolja az ablakon való bejutást, ezek csekélyebb hővédelmi tulajdonsággal rendelkeznek, 99%-os UV-védelemmel.

A kombinált fólia esetében beszélhetünk komoly hővédő szerepről is a biztonság mellett.

Nem javasolt. A fóliák csak minősített szakember által kerülhetnek telepítésre.

A fólia száradásáig nem lehet takarítani  (ez kb 30 nap). Ezt követően puha ronggyal és ablaktisztítóval. Dörzsölő, csiszoló anyagokkal nem, azok megkarcolhatják a felületet. 

Néhány kép a referenciáink közül:

Kapcsolatfelvétel